cfdPRO Dachs ... een Thorsten Helbig strategie

Beschrijving

Thorsten Helbig is reeds 15 jaar actief op de beurs. Zijn kennis en ervaring heeft hij samengevat in een eigen strategie. Hieruit ontwikkelde hij het euroPRO-Scalping systeem. De onderstaande strategie werd door Thorsten Helbig voor het NanoTrader Full platform geprogrammeerd. De strategie is geschikt voor actieve beleggers die een voorkeur hebben voor korte trades in kleine tijdseenheden.

Klik hier om de cfdPRO Dachs strategie in de store te kopen

De strategie in detail

De cfdPRO Dachs strategie van Thorsten Helbig spitst zich toe op het scalpen van de DAX. De handel zelf wordt hoofdzakelijk gedaan op een 1-minuut grafiek. Analyses, daarentegen, gebeuren op een zowel een 10-minuten grafiek als een 15-punten grafiek. Net zoals bij de cfdPRO Euro strategie tracht Thorsten Helbig in te stappen na een correctie. De strategie zal een alarm geven wanneer de vereisten voor een correctie voldaan zijn. Op het juiste moment toont de strategie dan een signaal met instapkoersen.

 

Dit voorbeeld toont een typisch koopalarm (kleine, groene driehoek) gevolgd door een koopsignaal (groene driehoek). Wanneer de trend ten einde is, wordt het uitstapsignaal gegeven.

 


 

Dit voorbeeld toont een short sell alarm (kleine rode driehoek) gevolgd door een short sell signaal (rode driehoek).


Klik hier om de cfdPRO Dachs strategie in de store te kopen

Toepassen in de praktijk

Indien u nog niet vetrouwd bent met NanoTrader Full, neem dan een kijkje op de quick start pagina.

Begin hier

In de rekening, rechter-muisklik op het instrument dat u wenst te verhandelen en selecteer de relevante strategie in de Thorsten Helbig folder.

Toepassingen die b.v. automatisch stop en koersdoel orders plaatsen wanneer een positie geopend wordt, vereisen dat u de TradeGuard op voorhand activeert. Dit gaat via deze knop in de grafiek:

Klik hier om de cfdPRO Dachs strategie in de store te kopen