Margins, exchange fees & contract details

Deze tabel toont de meest verhandelde futures en hun parameters. Voor gedetailleerde informatie kan u de relevante webpagina van de beurs die de future uitgeeft, bezoeken.


  Symbool Handelstijden Fees Margin (in €) Minimum variatie Details
  Exchange CQG Lokaal
CET Exchange Intraday Overnight Punten Waarde Expiratie Info

Hoewel deze tabel zo goed mogelijk up-to-date wordt gehouden, kunnen de futures beurzen ten allen tijde deze parameters wijzigen. De vermelde gegevens zijn informatief en niet-bindend. Alle margins zijn uitgedrukt in euro (€) en de vermelde margin bedragen zijn indicatief. Ze zijn onderhevig aan fluctuaties en kunnen op ieder moment worden bijgesteld of aangepast.
De PATS server is toegankelijk van 22.30 – 21.30 GMT.

De beurzen vragen traders om een bijdrage in de kosten m.b.t. het leveren van real-time marktdata. WH SelfInvest moet deze kosten debiteren en overdragen aan de relevante beurzen. Afhankelijk van de partij die u kiest voor high-speed order routing, kunnen de bijdragen in de kosten licht variëren.

  Patsystems CQG
Euronext € 45 -
Eurex € 20 € 20
CME – vast bedrag € 15 € 15
plus, per markt:    
CME € 5 € 5
CBOT € 5 € 5
Nymex € 5 € 5
Comex € 5 € 5
of voor ALLE 4 de markten samen € 15 (-25%) € 15 (-25%)
Liffe - € 117
ICE US € 117 € 117
ICE Europe - € 117
Idem gratis -

Klanten kiezen de markt(en) die ze wensen te traden. Geen enkele markt is verplicht. De bovenstaande tarieven zijn voor niet-professionel traders. Professionele traders betalen hogere tarieven. De tarieven voor professionele traders zijn op aanvraag beschikbaar.