WHS MULTICHARTS

WHS MultiCharts (gratis demo) staat bekend voor EasyLanguage ondersteuning, backtesting, optimalisatie mogelijkheden en het scannen van meer dan 5.000 instrumenten. De bijkomende kosten voor dit platform bedragen € 15/maand en €/$ 0,25 per lot.

WHS MultiCharts

WHS TRADE NAVIGATOR

WHS Trade Navigator is een uitgebreid trading platform. Het biedt functionaliteiten zoals traden vanuit de grafiek, één-klik orders, configureerbare ladders, teken tools, alarmen en multi-monitor grafieken. Er zijn geen bijkomende kosten.

WHS Trade Navigator

WHS FUTURES (J-TRADER)

WHS Futures, ook gekend onder de naam J-Trader, is een eenvoudig platform. Dit platform biedt gedetailleerde orderboeken aan en een speedtrader. Het bevat geen technische analyse en charting component. Het WHS Futures platform is op een zeer stabiele basis geprogrammeerd. Het maakt gebruik van dezelfde technologie als die door professionele futures traders in Chicago gebruikt wordt. Het platform is gratis.

WHS Futures J Trader

WHS SIERRACHART

WHS SierraChart (gratis demo) kan gebruikt worden voor manueel en -in minder mate- automatisch handelen. Dit platform biedt het loggen van orders en het genereren van statistieken alsook het aanmaken van eigen studies en de integratie van excel spreadsheets. De bijkomende kosten voor dit platform bedragen €/$ 0,05 per lot.

WHS SierraChart