Free mobile trading platform and apps for mobile traders for CFD and forex.

FUTURES TRADING -
GRATIS REAL-TIME DEMO

Klanten die de dataprovider CQG kiezen, kunnen alle mobiele platformen van WHS gratis gebruiken. De mobiele platformen bieden real-time marktdata, geavanceerde grafieken en een ultrasnelle orderuitvoering.

Kies voor WH SelfInvest. U zal tevreden zijn.

WEB

De gratis web versie van het trading platform is geschikt voor alle internet browsers. In tegenstelling tot een download versie of een app, moet een web versie niet geïnstalleerd worden. De web versie kan gelanceerd worden door te klikken op de relevante link wanneer men een internet verbinding heeft.

Gratis web trading platform voor Futures traders.

TABLET

Een speciale versie van het trading platform is gratis beschikbaar voor tabletten. De tablet versie biedt meer functionaliteiten dan de versie voor mobiele telefoons daar deze versie optimaal gebruik maakt van het grotere scherm dat een tablet heeft.

Gratis trading platform voor tablet voor Futures traders.

MOBIELE TELEFOON

Het gratis trading platform voor mobiele telefoons is compact en eenvoudig te gebruiken. We ontvingen uitstekende feedback van gebruikers van de mobiele telefoon versie.

Gratis trading platformen voor telefoon voor Futures trading.

CLOUD (VPS)

Een interessant alternatief voor mobiele platformen is het download platform op onze cloud server plaatsen. De cloud server is toegangkelijk met iOS (Apple) apps en Android apps. Op deze manier kan men alle functionaliteiten van het download platform gebruiken en toch werken via een tablet.

Cloud VPS trading platform NanoTrader voor Futures trading