AUTOMATISCH HANDELEN

Automatischhandelen is één van de sterkste kanten van het NanoTrader platform. Van eenvoudige orders tot complete trading strategieën, alles kan automatisch of semi-automatisch verlopen. Enkele voorbeelden ...

TACTIC ORDERS ... UNIEK

Het unieke Tactic Orders tool zet de opinie van één of meer indicatoren om in een trading signaal en een order. De trader kan het order bevestigen of automatisch laten doorgaan. Er moet niets geprogrammeerd worden. Ook trendlijnen die doorbroken worden, kunnen orders genereren. Bekijk ook deze video.


DE FACTOR TIJD

NanoTrader is het enige platform dat u toelaat de factor tijd volledig te integreren in uw trading strategieën.

Enkel signalen uitvoeren gedurende bepaalde uren? Posities automatisch sluiten op een specifiek tijdstip? Het is allemaal mogelijk.

GROTE KEUZE STOP ORDERS

NanoTrader is het enige platform dat standaard meer dan 12 verschillende stop ordertypes biedt. Buiten klassieke stop orders bevat het platform alle stop orders die traders nodig hebben.


CLOUD

U kan uw platform en strategie continu op onze cloud server laten lopen. Een minder bekend, bijkomend voordeel van cloud is dat u via uw tablet het platform met al zijn functionaliteiten kan aansturen. Beter dus dan een mobiele versie.